Smaak van de Stad vult nieuwe Oliemolenhof

Foto: Het Lokaal

De streekmarkt is terug en op volle sterkte! Zaterdag 30 september is de Smaak van de Stad het eerste evenement op het vernieuwde Oliemolenhof. Tussen 10 en 17.30 uur vullen ruim 40 kramen het stadspark. Voor het eerst breidt de markt uit met meer dan voedsel uit de streek!

De Smaak van de Stad is dé plek waar lokale ondernemers, producenten en initiatieven samenkomen. Naast de vertrouwde smaakmakers laten ook kunstenaars, ontwerpers, muzikanten, winkeliers en trainers zien wat de regio Amersfoort te bieden heeft. Zo’n 45 kramen staan in het nieuwe stadspark in De Nieuwe Stad.

Oude gezichten, nieuwe talenten
Natuurlijk staan er veel oude bekenden op de markt. De Paddenstoelenkraam, Bucherie, Lucious Loaf, Jillicious Goods en PrincePie, bijvoorbeeld. Maar ook nieuwe talenten en initiatieven. De sieraden van CopperGorgeous en Suzanne Frieling, plantjes van Kwekerij Klein Hof, muziek van Het Vioollab en de Piepermobiel van Van Gogh.

In de verdiepte cirkel van het Oliemolenhof staan geitjes. De Bokkenbunker organiseert diverse kinderspelletjes, maar de geitjes zijn natuurlijk ook te aaien. Alle deelnemers voor de Smaak van de Stad op 30 september staan vermeld op de website van Het Lokaal (www.hetlokaal.nl).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen