Leer uw Android-tablet beter kennen

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

De Bibliotheek Eemland en Seniorweb organiseren samen de tablet-cursus (Android) voor beginners vanaf dinsdag 3 oktober. Deze cursus is bedoeld voor volwassenen en senioren die de beginselen van hun Android-tablet onder de knie willen krijgen. Deelnemers zijn van harte welkom in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 – 12.00 uur.

Tijdens de cursus leren de deelnemers werken met internet, e-mail, applicaties (installeren), verbinding maken met een wifi-netwerk en meer. De cursus bestaat in totaal uit vijf lessen, waarna u beschikt over de basisvaardigheden en u op eigen kracht de tablet verder kunt ontdekken. De andere vier bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 10, 17, 24 en 31 oktober.

Inschrijven
Om deel te nemen aan deze cursus voor beginners kunt u zich aanmelden via https://amersfoort-eemhuis.seniorweb.nl/ of door het aanmeldformulier in te vullen. Dit formulier kunt u ophalen bij de balie van de Bibliotheek het Eemhuis en ingevuld weer inleveren. Als u telefonisch contact opneemt, kan een medewerker van de Bibliotheek u het formulier ook per post toesturen. Er is plek voor maximaal acht deelnemers. De kosten voor leden van de Bibliotheek Eemland bedragen € 35,- per persoon. Niet-leden betalen € 40,-. Het cursusboek en koffie/thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Reacties