ZZP Zorgcafé thema: Gelukkiger werken, hoe doe je dat?

Foto: King Arthur Groep

King Arthur Groep, de thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert op vrijdag 29 september 2017 het 11e ZZP Zorg Café op Spinetpad 2, 3822 DT Amersfoort.

De presentaties starten om 19:30 uur (ontvangst vanaf 19:00), na afloop kan er worden genetwerkt. De bijeenkomst start met het boeiende verhaal over de organisatie door Jarcine Spaander, mede eigenaar van de King Arthur Groep. Daarna geeft Reina Janssen, ervaren coach en eigenaar van Janssen Coaching, haar presentatie ‘Gelukkiger werken, hoe doe je dat?’ waarover zij het boek Spring! schreef.

Je bent gelukkiger in je werk, als je vanuit je hart werkt. Als je werk doet wat er voor jou toe doet. Werken aan meer succes en geluk in je werk, begint met jezelf willen leren kennen. Dus: Wie ben je? Waar word je warm van, gaat je hart sneller van kloppen, doet je de tijd vergeten, krijg je een kriebel van in je buik? Waar draait het voor jou om in werk? Pas als je jezelf beter kent, weet je wat je belangrijk vindt en wat je wilt eisen in je werksituatie. Ik deel 7 tips, die bijdragen aan je groei naar gelukkiger werken”, vertelt Reina.

Ben jij ZZP-er in de zorg of overweeg je deze stap te zetten? King Arthur Groep zoekt nieuwe ZZP-ers voor begeleiding en ondersteuning van mensen met dementie en is initiatiefnemer van de Zorg Cafés. De avond is bedoeld voor gestarte ZZP-ers die op zoek zijn naar een extra opdrachtgever en voor diegene die zich wil oriënteren op het zzp-schap in de zorg. Er is volop gelegenheid te netwerken met zorgprofessionals die graag hun ervaring met je delen en met professionals die je kunnen informeren over wat nodig is om als zelfstandige in de zorg aan de slag te gaan.

Programma en aanmelden
Inloop vanaf 19:00 uur. De presentatie start om 19:30 uur. Na de presentatie kun je onder het genot van een hapje en een drankje netwerken. Deelname is gratis.

Ben jij ZZP-er in de zorg of overweeg je een eigen bedrijf te starten en wil je geïnspireerd worden? Kom op 29 september 2017 naar het ZZP Zorg Café, Spinetpad 2, 3822 DT Amersfoort.

Aanmelden? Stuur een mail naar [email protected]  t.n.v. Marjolijn Slingerland

 

Reacties