Fien & Teun sluiten seizoen Openluchttheater033 af

Foto: Cees Wouda

In de zomermaanden genieten jonge kinderen en hun ouders elke vierde zondag van de maand van bijzondere voorstellingen op de zondagochtend in Openluchttheater033. Kaarten zijn verkrijgbaar bij lunchcafé EnjoyFood&Drinks (naast het Openluchttheater/Bosbad) én bij de overdekte zwembaden van SRO.

Zondag 27 augustus is de laatste voorstelling van dit seizoen. Deze ochtend komen Fien & Teun naar het Openluchttheater033. Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Tijdens de avonturen die ze beleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard ontdekken ze op een speelse wijze het Hollandse landleven en leren ze over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen natuurlijk ook op de foto met Fien of Teun.

De voorstelling begint om 10.30 uur en duurt 30 minuten. Deze is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. De toegang is € 6,50 per persoon in de voorverkoop en € 8,50 per persoon bij verkoop op de dag van de voorstelling. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Het kaartje biedt ook éénmalig toegang tot het Bosbad op een dag naar keuze in dit seizoen. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is.

Voor meer informatie: www.openluchttheateramersfoort.nl

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Reacties