Ellen Kuijer stopt na 8 jaar met haar praktijk

Foto: ProReva

Ellen Kuijer is al ruim acht jaar actief als huid- en oedeemtherapeute in Hooglanderveen. Haar praktijk aan de Heideweg 28 in Hooglanderveen werd in die tijd een vertrouwd adres voor veel patiënten, (huis)artsen, fysiotherapeuten en andere verwijzers voor het behandelen van huid- en oedeemklachten of het aanmeten van steunkousen.

Hoewel ze het vak met veel plezier en toewijding heeft uitgeoefend, is ze nu toe aan een andere uitdaging. Ellen draagt haar cliënten voor huid- en oedeembehandelingen over aan haar ervaren collega’s van Huidtherapie Stenders & van Dort, gevestigd in Amersfoort en Leusden. Voor steunkousen kunnen haar cliënten voortaan terecht bij ProReva, gevestigd in Meander Medisch Centrum.

Huidtherapie Stenders & Van Dort
Huidtherapie Stenders & van Dort is een huid-, laser- en oedeemtherapie praktijk in Amersfoort en Leusden waar men terecht kan met huidproblemen. Het team van Stenders & Van Dort bestaat behalve Marsha Stenders uit meerdere professionele huidtherapeuten. De praktijk is gespecialiseerd in diverse behandelingen zoals acnetherapie, overbeharing, oedeemtherapie en huidverbetering bij diverse huidaandoeningen.  Binnen de praktijk wordt nauw samen gewerkt met andere specialisten binnen de gezondheidszorg, zoals huisartsen, dermatologen en fysiotherapeuten.

ProReva
ProReva levert al meer dan 40 jaar orthopedisch maatwerk, zoals arm- en beenprothesen, steunkousen, borstprothesen, bandages, enz. Het team bestaat uit goed opgeleide specialisten. Waar nodig vervaardigt ProReva de producten op maat in haar eigen moderne werkplaats. ProReva werkt intensief samen met diverse revalidatiecentra en medisch specialisten.

ProReva in Amersfoort
ProReva heeft een vestiging in Meander Medisch Centrum aan de Maatweg 3 in Amersfoort. Klanten kunnen hier vijf dagen per week terecht voor professioneel advies en het aanmeten van steunkousen. Doordat ProReva zich in het Meander MC heeft gevestigd, kunnen klanten direct na een bezoek aan een polikliniek bij hen terecht aan de Laan in het ziekenhuis.

Reacties