Mediaworkshops in Het Eemhuis tijdens de zomervakantie

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

In de week van maandag 14 augustus organiseert het Medialab van de Bibliotheek Eemland weer verschillende workshops in het Eemhuis! Je kunt aan de slag met fotografie, Minecraft, YouTube, Scratch en nog veel meer.

Ga je niet op vakantie of ben je alweer terug, dan heb je geluk. Deze vakantie kun je nog meedoen aan de leukste mediaworkshops. Vind je het leuk om filmpjes te maken? Ga dan naar de workshop Filmen voor YouTube of leer hoe je mooie slowmotion-filmpjes kunt maken tijdens de workshop Slowmotion. Houd je van Minecraft? Kom dan naar de workshop Bouwen in Minecraft, Animeren in Minecraft of Minecraf VR. Wil je programmeren? Dan zijn de workshops Muziek programmeren en  Scratch game maken iets voor jou. En ga je liever buiten aan de slag? Tijdens de workshop Straatfotografie leer je de beste foto’s maken!

Een kaartje voor een workshop kost maar € 10,-. En heb je een ZomerPretPas, dan krijg je ook nog € 2,50 korting. Ga voor kaarten naar www.bibliotheekeemland.nl of kom de balie van de Bibliotheek het Eemhuis.

 

Reacties