Ga deze zomervakantie op reis in DierenPark Amersfoort

Foto: DierenPark Amersfoort

Deze zomervakantie organiseert DierenPark Amersfoort reizen met kijkjes achter de schermen tijdens ZOO’n ZOOmer. “Kinderen kunnen zich bij de speciale reisbureaus inschrijven voor verschillende uitdagende trips”, vertelt projectleider Karlijn van Riessen. “Zij kunnen hun ouders  tijdens hun uitje achterlaten in de Ouderopvang.”

Relaxen op het strand, spelen in de bosbeek en exotische dieren spotten tijdens avontuurlijke reizen? Van 8 juli t/m 3 september hoeft er niet ver te worden gereisd voor het ultieme vakantiegevoel. In de Amersfoortse dierentuin kan het deze zomer allemaal. “Er is bijvoorbeeld een excursie waarbij je olifanten gaat spotten,” vertelt de projectleider. “Een andere bestemming is er één vol kriebelige insecten, deze dieren kun je tijdens je vakantie natuurlijk ook treffen.” Na elke reis ontvangen de vakantiegangers een stempel in hun persoonlijke dierenpark-paspoort.

Iedereen die liever rustig aan wil doen tijdens de vakantie, kan ontspannen op het speciaal aangelegde strand. Kinderen kunnen hier lekker spelen in het zand, terwijl ouders vanuit de strandstoel kunnen genieten van zomerse muziek, uitzicht op de apen en een barbecue. Vanaf de start van ZOO’n ZOOmer is ook het gloednieuwe leeuwenverblijf voor het eerst te bewonderen. De mysterieuze kerker brengt de bezoekers midden in het gebied van de nieuwe leeuwen in DierenPark Amersfoort.

Reacties