Richard Boekhorst Ondernemer van het Jaar Olympia

Foto: Olympia

Olympia Nederland heeft Richard Boekhorst, franchiseondernemer van Olympia Amersfoort, zaterdagavond gekroond tot ‘Ondernemer van het jaar 2017’. Boekhorst wint deze felbegeerde titel vanwege zijn visie, zijn lef en de geboekte resultaten over het afgelopen jaar.

Nominatie
De directie van Olympia Uitzendbureau nomineerde drie ondernemers voor deze prijs op basis van een aantal criteria, zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en marktaandeel. Daarnaast -en zeker zo belangrijk- is de bijdrage van de ondernemer aan de meer kwalitatieve aspecten als: samenwerking en persoonlijke investering in de verdere ontwikkeling van Olympia als arbeidsbemiddelaar en als merk.

Keuze
Uiteindelijk hebben de klanten van de genomineerde ondernemers en collega-ondernemers van Olympia bepaald wie de winnaar is door het uitbrengen van hun stem. Zaterdagavond vond de prijsuitreiking plaats. Van alle genomineerde ondernemers verwierf de jonge ondernemer Boekhorst een ruime meerderheid van de stemmen en werd daarmee uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. De directie heeft enorm veel respect voor het getoonde doorzettingsvermogen en het durven vasthouden aan een koers waarmee hij in zijn lokale markt verbinding maakt met klanten en kandidaten.

Inspirator
Dimitri Yocarini, CEO van Olympia Nederland: “Deze overwinning laat echt het gepassioneerde vakmanschap van Richard zien. Samen met zijn team heeft hij geweldige resultaten geboekt. En dat is geen toeval. Richard heeft een continue focus op zowel zijn grote volume opdrachtgevers als het MKB, waarbij duurzame relaties echt voorop staan. Hij is een doorzetter en een optimist en hij buigt tegenslag om naar kansen. Richard is een inspirator en werkt met plezier en toewijding, en dat voelen klanten, uitzendkrachten en collega’s. Dit alles maakt deze Olympiaan de terechte winnaar.”

Trots
In 2009 is Richard Boekhorst gestart als ondernemer bij Olympia. Deze prijs is echt een beloning voor zijn werk en zeker ook een aanmoedigingsprijs voor hem en zijn team om door te gaan op de ingezette koers. Boekhorst: “Ik ben erg trots op mijn team. We zijn door allerlei fasen heengegaan, maar onze gezamenlijke doelen en drive hebben ervoor gezorgd dat we nu sterker zijn dan ooit. Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid staan bij ons en Olympia voorop en dat horen we terug van onze klanten en flexibele medewerkers. Ik hoop nog heel lang in deze flow met hen te blijven samenwerken.”

 

Reacties