Verdachte aangehouden voor zware mishandeling; Oproep getuigen

Foto: politie.nl

Amersfoort – In de nacht van vrijdag 19 mei op zaterdag 20 mei werd op de Arnhemsestraat een man ernstig mishandeld. De vermoedelijke verdachte werd in de omgeving aangehouden,. In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar een specifieke getuige.

In de bewuste vrijdagnacht rond 04.00 uur kregen de hulpdiensten een melding dat er op de bovengenoemde locatie een man in elkaar was geslagen. De agenten troffen het slachtoffer zwaar bebloed aan en constateerden dat hij slecht aanspreekbaar was. Getuigen verklaarden aan de politie dat het slachtoffer kennelijk een woordenwisseling had gehad met een andere man waarbij de laatste overging tot geweld. Het slachtoffer raakte onwel waarna de verdachte vertrok. Op basis van het verstrekte signalement troffen agenten nabij de Zonnehof de vermoedelijke verdachte aan. De man, een 23-jarige inwoner van Amersfoort, werd aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Het slachtoffer, een 19-jarige inwoner van Amersfoort, werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij met zwaar hoofdletsel is opgenomen.

Op zoek naar vrouw met oranje fiets

Van de ernstige mishandeling zijn mogelijk meer personen getuige geweest maar de politie heeft hen nog niet allemaal gesproken. De recherche is specifiek op zoek naar een vrouw op een oranje fiets die het incident ook heeft zien gebeuren. De vrouw, 30 à 35 jaar oud met kort lichtkleurig haar en gekleed in een grijze jas wordt verzocht zich in verbinding te stellen met de politie via 0900-8844. Ook andere getuigen die nog niet gehoord zijn door de politie, maar wel een bijdrage kunnen leveren aan het onderzoek worden verzocht te bellen met dit nummer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen