Jubileumeditie Meet Me At The Bar groot succes

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Bij Crossfit Amersfoort werd vandaag de 5e editie van Meet Me At The Bar georganiseerd. Crossfitters uit het hele land wisten de box aan de Computerweg in Amersfoort te vinden.

Meet Me At The Bar is een laagdrempelig event voor Crossfitters, die graag in een informele en vooral gezellige sfeer het beste uit zichzelf willen halen. Gedurende de dag doen de deelnemers drie workouts in teamverband. Na iedere ronde wisselt de samenstelling van de teams. Ontmoeting en plezier staan dan ook voorop en door de opzet van de dag kunnen alle niveau’s deelnemen. Zowel beginners als gevorderde Crossfitters werken samen, waarbij ieder de oefeningen op het eigen niveau uit kan voeren.

De drie workouts omvatten allemaal verschillende oefeningen uit Crossfit. De deelnemers werden gejureerd: de oefeningen moeten op de juiste wijze uitgevoerd worden. Het aantal herhalingen van een oefening wordt bij elkaar opgeteld en dit leidt uiteindelijk tot een klassering. Tussen de workouts door was er de mogelijkheid te shoppen bij de vendors, die met voeding, sportkleding en -attributen stonden. Er was een grote relaxruimte om even tot rust te komen of tussen de middag te genieten van de vers gebakken hamburgers.

De dag werd afgesloten met een ludieke prijsuitreiking, waarvoor de vendors prijzen ter beschikking hadden gesteld. Uit de hoge hoed werden lootjes getrokken en kon een groot aantal deelnemers met mooie prijzen naar huis.

 

 

 

Reacties