Schrijft u mee?

Foto: Publiek domein

Een leuk buurtfeest in uw straat, de geweldige prestatie van uw voetbalteam, een mooi maatschappelijk initiatief? Wij proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij nieuwswaardige gebeurtenissen, maar dat lukt natuurlijk niet altijd. Het is nu mogelijk voor u, als lezer, om mee te schrijven en een persbericht aan te dragen!

Dat kunt u doen middels dit formulier. U vult daar zelf alle informatie in en het persbericht. Omdat de nieuwssite om de bepaalde tijd automatisch ververst, is het verstandig het persbericht eerst in een word-document te typen, vervolgens te kopiëren en dan in het betreffende tekstvak te plakken.
We stellen het zeer op prijs als u ook één of meerdere foto’s (liefst landscape formaat 715 x 408 pixels) toevoegd, die wij rechtenvrij mogen gebruiken. Naamsvermelding van de fotograaf is geen probleem. Vermeldt dan de naam van de fotograaf in het tekstvakje ‘beschrijving’, onder het invoeren van de foto.

Uw bericht komt bij onze redactie terecht, die eventueel de tekst redigeert, in de juiste lay out plaatst en vervolgens publiceert op amersfoort.nieuws.nl. Wij behouden ons het recht voor artikelen zonder opgave van reden te wijzigen of niet te plaatsen. Indien het om een naar ons idee ‘commercieel’ bericht gaat zullen wij hierover contact met u opnemen. Teksten met kwetsende, discriminerende, dreigende, opruiende uitingen worden niet geplaatst. En uiteraard dient uw bericht wel te gaan over een nieuwsitem in de gemeente Amersfoort, dan wel over Amersfoorters.

Heeft u vragen over het invullen van het formulier, of komt u er niet uit? U kunt uw vragen mailen naar [email protected]

Reacties