Start kaartverkoop kindervoorstellingen Openluchttheater033

Foto: Cees Wouda

In de zomermaanden genieten jonge kinderen en hun ouders elke vierde zondag van de maand van bijzondere voorstellingen op de zondagochtend in Openluchttheater033. De kaartverkoop start op woensdag 10 mei.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij lunchcafé EnjoyFood&Drinks (naast het Openluchttheater/Bosbad) én bij de overdekte zwembaden van SRO.

Zondag 28 mei komt de nieuwe minishow van Woezel en Pip naar Amersfoort. Woezel & Pip beleven de gekste avonturen en zingen vrolijke liedjes over vriendschap, groter groeien, spelen en dromen. De show is geheel vernieuwd en meezingen en meedoen wordt belangrijker dan ooit tevoren!

Zondag 25 juni speelt Theater van Santen de voorstelling Alle Liedjes met een strik erom. Een bruisend programma vol livemuziek, waarin de meest populaire kinderliedjes ten gehore gebracht worden, zoals Zeg Roodkapje, Hansje Pansje kevertje, Hoofd, schouders, knie en teen en Poesje Mauw.

Zondag 23 juli komen Pim & Pom met Fieperdepiep! Fiep, de buurkat, is vandaag 100 jaar geworden. Dat gaan Pim en Pom natuurlijk vieren met een feestelijke theatervoorstelling over jarig zijn en héél oud worden. Vol met muziek en vrolijke liedjes en de kinderen doen gezellig mee!

Zondag 27 augustus wordt het seizoen afgesloten met Fien & Teun, een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Tijdens de avonturen die ze beleven leren ze over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.

De voorstellingen beginnen altijd om 10.30 uur en duren 30-45 minuten. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 / 3 jaar. De toegang is € 6,50 per persoon in de voorverkoop en € 8,50 per persoon bij verkoop op de dag van de voorstelling. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Het kaartje biedt ook éénmalig toegang tot het Bosbad op een dag naar keuze in dit seizoen. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is.

Voor meer informatie: www.openluchttheateramersfoort.nl.

De voorstellingen vinden plaats in het  Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort), Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Reacties