Paaseieren zoeken in Amersfoort

Foto: Publiek domein

Met Pasen voor de deur zijn er weer veel initiatieven om op paaseitjesjacht te gaan. Waar gaat u zoeken?

Het gouden ei
In de Hoendertuin van het Pluimvee Museum in Barneveld kunnen kinderen tot 12 jaar dit weekend eieren zoeken. En wie het gouden ei vindt, wint een leuke prijs!
Locatie: Hessenweg 2A, Barneveld
vrijdag 14 april: 15.00 uur
zaterdag 15 april: 11.00, 13.30 en 15.30 uur
maandag 17 april (2e Paasdag) 11.00, 13.30, 15.30 uur

Paasbrucnh bij Mariënhof
Vier Pasen feestelijk met een unieke familiebrunch bij de Mariënhof op Eerste Paasdag. Speciaal voor de kinderen is er een kinderbuffet en zijn ze uitgegeten? Dan is er speciale kinderbegeleiding om ze bezig te houden, terwijl u nog even geniet van de brunch. Uitbuiken kunt u doen terwijl u de kunstexpositie bezoekt, of door de prachtige tuinen dwaalt, terwijl de kinderen in de kloostertuinen naar eieren zoeken. Meer informatie op www.marienhof.nl.
Locatie: Mariënhof, Amersfoort
Tijd: vanaf 11.00 uur

Op zoek naar de paashaas
De paashaas en paaseitjes zoeken en ook nog iets leren over dieren op de hei! Op maandag 17 april kunnen kinderen op de Ermelose hei meedoen aan een speurtocht met paaseitjes. Onderweg leren ze van een gids ook nog van alles over de dieren die op de hei wonen. De speurtocht begint bij de Schaapskooi in Ermelo.
Locatie: Postweg 50, Ermelo
Tijd: 13.30 uur

Lammetjes kijken
Kunt u geen eieren meer zien? Op boerderij Holec Holsteins is Soest kunnen de kinderen lammetjes komen kijken. Op Tweede Paasdag komt de paashaas op bezoek en kunnen de kinderen natuurlijk lammetjes kijken, knuffelen met dieren, springen op het springkussen en rondrijden met de huifkar en tractor.
Locatie: A.P. Hilhorstweg 5, Soest
Tijd: van 11.00-16.00 uur

Paaseieren zoeken bij de Vosheuvel
De paashaas is op bezoek bij Stadsboerderij de Vosheuvel, maar zijn paaseieren kwijt. De kinderen mogen mee helpen zoeken.
Locatie: Heiligenbergerweg 187, Amersfoort
Tijd: 13.00-16.00 uur

Paaseieren zoeken op De Brinkhorst
Op Tweede Paasdag eieren zoeken? Dat kan bij De Brinkhorst! Na het zoeken kunnen de kinderen hun ei mooi versieren en misschien komt de paashaas wel op bezoek!
Locatie: Wageningseberg 43, Amersfoort
Tijd: 13.30-16.00 uur

Superfun viert Pasen
Op beide paasdagen heeft Superfun een heerlijke brunch en gezellige grill. Kinderen spelen gratis in het speelparadijs en misschien komt de paashaas zelfs wel langs. Beide dagen kan er tijdens de brunch gezocht worden naar eieren.
Locatie: Superfun, Middelhoefseweg 10, Amersfoort
Tijd: zie de website

HEMA
Iedereen met een neus voor paaseitjes, jong en oud, is welkom om deel te nemen aan deze speurtocht. De paashazen hebben wel duizenden eitjes verstopt, zowel in iedere winkel van HEMA als de website. U kunt meedoen tot en met 16 april 2017 in meer dan zevenhonderd HEMA winkels door heel Europa. Neem een kijkje op de site voor meer informatie over de zoektocht.
Niet alleen kinderen beleven plezier aan de paasei zoektocht. Als u minstens vijf paaseitjes hebt gevonden op de website van HEMA, tellen de eieren als spaarpunten voor een korting van vijf euro bij een minimale besteding van twintig euro in de webshop.

Kijk voor meer informatie, actuele data en tijden, kosten en aanmelden op de linkjes in de activiteiten.

Reacties