Reis 2 april gratis met de trein met het boekenweekgeschenk

Foto: Boekenweek

Als u tijdens de boekenweek (nog tot en met 2 april) voor €12,50 aan boeken koopt, krijgt u het boekenweekgeschenk. Op 2 april is het boekenweekgeschenk uw gratis treinkaartje.

De boekenweek loopt van 25 maart tot en met 2 april. Bij de deelnemende boekwinkels krijg u bi besteding van een minimumbedrag van € 12,50 het boekenweekgeschenk gratis. Het Boekenweekgeschenk heet dit jaar Makkelijk Leven en is geschreven door Herman Koch.

Uw treinkaartje
Het boekenweekgeschenk is op 2 april uw gratis treinkaartje. Niet alleen geldig bij de NS, maar ook in alle treinen van Arriva, Connexxion, Breng en Syntus. Thalys doet niet mee, en bij Intercity Direct en ICE heb je een toeslagkaartje nodig. De barcode op het boekenweekgeschenk is nodig om de poortjes op het station te openen.

Luisterboek?
Indien u een luisterboekversie van het boekenweekgeschenk heeft, maar toch gebruik wilt maken van het gratis reizen? Neem dan vóór 31 maart contact op met de klantenservice van CPNB. Bij overleggen van het aankoopbewijz van het luisterboek tijdens de boekenweek, voorzien zij u van een papieren versie van Makkelijk leven. Met deze papieren versie kunt u op 2 april gratis met de trein reizen.

16e editie gratis treinen
De NS is al jaren hoofdsponsor van de Boekenweek. Dit jaar is het 16e jaar dat treinreizigers op de laatste dag van het evenement met het Boekenweekgeschenk gratis met de trein mogen reizen. Afgelopen jaren maakten daar ruim 200.000 mensen gebruik van. Het kan dus zijn dat het op zondag 2 april wat drukker in de trein is dan op een gemiddelde zondag.

Reacties