Afscheid Mudrun Fun in jubileum jaar een feit

Foto: MudRun Fun

Met al 1000 deelnemers en nog 5 weken te gaan beloofd de vijfde editie, op maandag 17 april 2e paasdag in Vathorst, een succes en waar feest te worden.

Een waar feest met een jubileum editie als waarlijk afscheid. De Mudrunfun is een introductie van gezondheid en fitness in een familievriendelijke atmosfeer. Vathorst zal het toneel zijn van schuim, water, modder en veel lol. Het heet de Mudrun Fun, maar er zijn meer obstakels dan alleen het modderbad. De deelnemers trotseren een waterobstakel, een glijbaan, doolhof, schuimbad en nog veel meer leuke obstakels. Het is gewoon een lekker dagje uit. Er is gezelligheid en een dj. Mudrun Fun biedt de mogelijkheid om met vrienden, familie, collega’s, sportvrienden op een leuke manier lol te maken. Met afstanden van 1, 2,5, 4 en 8 kilometer.

“Met de Mudrunfun willen we iedereen, op een leuke manier, aan het rennen krijgen.” zegt Rianne Schorel.En met iedereen bedoelt Rianne ook echt iedereen. “Dit is een evenement voor de hele familie. Op een laagdrempelige, speelse manier willen we iedereen erbij betrekken. Schrijf je met je klein kinderen in voor de 1 km, en wil je het als voetbalteam wat serieuzer aanpakken, ga dan voor de 8 km. Ook als je een beperking hebt, hoef je niet aan de kant te blijven staan.”

Plezier en prestatie gaan bij dit sportevenement dan ook hand in hand. Deelnemers kunnen zowel individueel als in groepsverband deelnemen. In Amersfoort wordt de Mudrun Fun gehouden tussen de Nijkerkstraat en Vathorst. Daar ligt een groot braakliggend terreind met veel modder en zandbulten. Gezien het de laatste editie is verwachten de organisatie veel aanmeldingen.

Het inschrijfgeld loopt uiteen van  € 7,- tot  € 17,- voor de 8 kilometer route. Er zijn nog 1000 kaarten over dus wees er snel bij. Op de website www.mudrunfun.nl staat meer informatie over dit evenement. Opgeven voor de Mudrun Fun is nu al mogelijk via www.mudrunfun.nl

Reacties