Amersfoort niet bij de eerste 10 vestigingen van Hudson’s Bay

Foto: Google maps

Warenhuisketen Hudson’s Bay is op zoek naar personeel voor de eerste tien ketens van het warenhuis. Voorlopig blijven de deuren van het voormalige V&D pand in Amersfoort nog gesloten.

Na het faillisement van V&D wierp Hudson’s Bay zich op om het gat in de grootwarenhuisaanbod op te vullen en is voornemens om 20 warenhuizen te openen, waarvan de meeste in de leegstaande V&D panden gevestigd worden. Hudson’s Bay is een warenhuisketen met een enorm assortiment woonartikelen en mode. De warenhuisketen zal dit najaar op een tiental locaties openen in Nederland, die goed zijn voor 1.800 banen. Vandaag is gestart met het zoeken naar personeel. Hudson’s Bay wil het personeel vanaf 1 juli intern op gaan leiden.

Ook in Amersfoort zal op een later tijdstip Hudson’s Bay de deuren openen. Naar verwachting komen voor deze vestiging zo’n 100 banen beschikbaar. Warenhuisketen Hudson’s Bay zal zich vestigen in het leegstaande pand van V&D aan de Utrechtsestraat in Amersfoort. Daarvoor tekende het Canadese bedrijf in juli 2016 het huurcontract.

Wanneer de vestiging in Amersfoort open zal gaan is nog niet bekend. Voorlopig staat het voormalinge V&D pand nog leeg. Op dit moment staan de vacatures open voor de eerste 10 vestigingen in Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.

Reacties