Loco-burgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Leenders-Peters

Foto: Amersfoort.nieuws.nl

Op zaterdag 20 mei zijn de heer en mevrouw Leenders-Peters 60 jaar getrouwd. Loco-burgemeester Houwing breacht het bruidspaar ovanochtend een felicitatiebezoek.

Het bruidspaar, destijds woonachtig in Nijmegen, heeft elkaar ontmoet bij de dansles. Na een verkeringstijd is het paar met elkaar in het huwelijksbootje gestapt en zijn ze vanuit Nijmegen verhuisd naar Amersfoort. Daar ging de heer Leenders werken bij Dorlas koffie. Het echtpaar heeft zes kinderen en inmiddels bestaat het gezin met aanhang uit drieƫnveertig personen. Het is een hechte familie die lief en leed met elkaar deelt.

Het bruidspaar is altijd actief geweest in de Heilige Geest parochie in Amersfoort. De heer Leenders was voorganger en heeft voor al zijn vrijwilligerswerk een Pauselijke onderscheiding gekregen. Daarnaast organiseerde hij wandeltochten voor parochianen naar Santiago en was hij betrokken bij OLV-Bedevaart. Mevrouw Leenders-Peters maakte deel uit van de bezoekgroep voor ouderen en zieken en was gastvrouw. Zij heeft voor haar vrijwilligerswerk een onderscheiding gekregen van de Heilige Geest parochie. Beiden houden ze erg van zingen, vroeger in het kerkkoor en tegenwoordig in een seniorenkoor, ook lezen ze graag en genieten ze van hun kinderen en kleinkinderen.

Het bruidspaar geeft een groot feest ter gelegenheid van dit diamanten jubileum.

Reacties