112

Van wie zijn deze sieraden?

De politie heeft van een stel inbrekers bij de controle van een auto sieraden in beslag genomen die waarschijnlijk gestolen waren. Nu is de politie nog op zoek naar de eigenaar van die spullen.

Bekijk het filmpje. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 18 april 2018 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld. Ook tv-programma Bureau NH van RTV NH besteedde aandacht aan de zaak.

Het gebeurt op 14 februari. Een bewoonster in Bunschoten ziet een verdachte situatie met vier personen in een auto en belt 112.  Agenten gaat eropaf en weten het vietal in Amersfoort aan de kant te zetten. In de auto ligt inbrekersgereedschap en één van de mannen heeft sieraden bij zich die waarschijnlijk afkomstig zijn van diefstal. Die sieraden zitten verstopt in een pakje sigaretten dat bij het fouilleren tevoorschijn komt.

De sieraden

Het gaat om:

  • een gouden kettinkje met een diamanten bloem als hanger
  • een zilveren kettinkje
  • een manchetknoop in de vorm van een gouden vlinder
  • twee armbandjes met ieder drie bedeltjes met Chinese tekens.

Vragen

Herkent u de sieraden als uw eigendom of weet u misschien wie de eigenaar is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier om uw tip bij de politie te melden.

Reacties