Ware kunstwerkjes tijdens het theo event

Foto: Optiek Verkerk

Wie van een bijzondere bril houdt, komt al gauw uit bij het Belgische merk theo. Optiek Verkerk heeft de grootste collectie theo-monturen in de regio. Tijdens het feestelijke theo event presenteren ze de nieuwe collectie.

De nieuwe theo-monturen zijn geïnspireerd op het werk van kunstenaars als Pablo Picasso, Andy Warhol, Sarah Morris, Jackson Pollack en Vilmos Huszár. Het team van Optiek Verkerk is enthousiast: “De monturen zijn ware kunstwerkjes, zoals we gewend zijn van theo. De designs zijn geweldig en ook aan de pasvorm is veel aandacht besteed. De monturen zijn gemaakt van mooie materialen die tegen een stootje kunnen, zoals titanium en acetaat. Knap hoe ze het brilmontuur steeds weer vernieuwen.”

Artistiek én draagbaar

Het merk theo – zonder hoofdletter – is bedacht door het ontwerpersduo Wim Somers en Patrick Hoet. In 1989 deden ze mee aan een Parijse modeshow. Sindsdien groeide theo uit tot een begrip. Als één van de eerste opticiens van Nederland nam Optiek Verkerk het merk op in de collectie. Het was gelijk een succes. In het begin waren de brillen vooral in trek bij de avant-garde. Tegenwoordig zijn het kleurrijke brillen voor een breder publiek: eigenwijs én draagbaar. En omdat ze modieus maar niet trendy zijn, zijn de monturen tijdloos. Het merk heeft veel fans.

Feestelijk theo event

Tijdens het event tovert Optiek Verkerk de vestigingen in Nijkerk en Amersfoort om tot ware snoepwinkels voor de theo fans. Iedereen die nieuwsgierig is naar de collectie, kan er dan terecht. Op de locatie Nijkerk is het theo event van vrijdag 24 november tot en met zaterdag 2 december. In Amersfoort is het theo event van donderdag 7 tot en met zaterdag 12 december. Kijk op www.optiekverkerk.nl/theospalet

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen