Stadscafé In den Grooten Slock nummer 54 in de Café Top 100

Foto:

Stadscafé In den Grooten Slock is opgenomen in de Top 100 van beste café’s van Nederland op plaats 54.

Op maandagavond 12 november is de lijst bekend gemaakt door Gerard Ekdom in Studio 21 in Hilversum. De Misset Horeca Café Top 100 is een ranking die jaarlijks door mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt.

Op 12 november reisde eigenaar Rolf van As af naar studio 21 in Hilversum, waar werd onthuld op welke plek het café was geëindigd. Stadscafé In den Grooten Slock is in regio Amersfoort het enige café die in de lijst is opgenomen. Het oudste café van Amersfoort is ook lid van het Genootschap Hertog Jan. Slechts 25 cafés verdeeld over Nederland zijn lid van dit exclusieve gezelschap. Maar liefst 11 leden van het gezelschap zijn terecht gekomen in de top 100.

‘Dankzij de manier waarop wij onze mensen trainen en betrokken maken bij ‘’Onze liefde voor Bier’’, hebben wij deze ranking kunnen bewerkstelligen’, aldus Rolf. ‘Onze doelstelling was het halen van de top honderd en dat is gelukt. We zijn hartstikke blij met de 54e plek.’ Na de bekendmaking stroomden de felicitaties binnen bij Rolf en het team. ‘Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren. Daar doe je het voor.’ Sluit Rolf af.

Reacties

Cookieinstellingen