Op zoek naar een relatie? Toekomst Relatiebemiddeling helpt

Foto: De Toekomst

Als je single bent, gescheiden, of weduwe/weduwnaar bent geworden, is het lastig een nieuwe liefde tegen te komen. Via internet een partner zoeken kost veel tijd, loopt vaak uit op een teleurstelling en je privacy is niet gewaarborgd.

Een gesprek met Michaela van Toekomst Relatiebemiddeling over haar succesvolle werkwijze. “Ik zoek voor mijn cliënten op persoonlijke wijze een passende partner”, vertelt ze. “Wij hebben een grote database van singles tussen 40-75 jaar. Weduwen en weduwnaars, alleenstaande ouders, gescheiden mensen… allemaal leuke mannen en vrouwen die op een betrouwbare manier een nieuwe partner willen ontmoeten.”

Hoe werkt de relatiebemiddeling van Toekomst Relatiebemiddeling?

Michaela: “Voor een vrijblijvend, gratis kennismakingsgesprek kom ik graag bij je thuis. In jouw eigen, vertrouwde omgeving kan ik een goed beeld krijgen van wie je bent. Wij praten over jouw karakter, jouw waarden en normen, je leefwijze en jouw partnerwensen en wat je verwachtingen zijn, om vervolgens op zoek te kunnen gaan naar een geschikte partner voor je. Omdat wij de cliënten goed kennen zijn de matches vaak snel succesvol.”

Wil je meer informatie?

Michaela: “Veel mensen vinden het een grote stap om ons bellen. Het helpt misschien om te weten dat onze leden later vaak zeggen: had ik het maar eerder gedaan! Onlangs bekende een cliënt dat hij ruim drie maanden met onze advertentie op zak heeft gelopen. Deze man is nu gelukkig met zijn nieuwe partner.”

Ken of ben je iemand die ook niet meer alleen wil zijn? Bel voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek 0343 481132 of kijk op www.ToekomstRelatie.nl

Het is nooit te laat voor een nieuw begin

Pieter (63):
“Datingsites zijn niets voor mij. Ik vind mijn privacy belangrijk en wil het liefst snel resultaat. Ik ben onder de indruk van de aanpak van Toekomst Relatiebemiddeling. Ze zijn discreet en gaan zeer persoonlijk en gericht te werk. Het eerste partnervoorstel was een hele interessante, leuke vrouw, maar geen match voor mij. Het tweede voorstel ontving ik kort erna en er was direct een klik met Sandra, we hebben veel gemeen. Afgelopen zomer zijn we voor het eerst samen op vakantie geweest en we hebben het heel fijn samen.”

Sandra (59) : “Hoe vind je nou een betrouwbare en leuke man? Een relatiebureau bellen vond ik best spannend. Michaela kwam bij me thuis en wij hadden een openhartig gesprek. Ze heeft mijn wensen goed aangevoeld en ik ben haar heel dankbaar dat ze me heeft samengebracht met Pieter.”

Reacties