Amersfoort City Trail bijna uitverkocht

Foto:

Op zondag 2 april 2023 vindt de vierde editie van de Amersfoort City Trail plaats! Deze jaargang staat in het teken van het project Gezond Centraal, waarbij het doel is het stationsgebied te verlevendigen en te verbinden met de binnenstad. De laatste 200 startbewijzen zijn nu in de verkoop!

De Amersfoort City Trail is een laagdrempelig hardloopevenement waarbij de nadruk niet ligt op snelheid en competitie, maar op sportieve wijze de stad ontdekken. Het parcours voert langs mooie plekken en door bijzondere gebouwen. Zo krijgen de deelnemers een uniek kijkje in kantoorgebouwen, bij de brandweer, rennen deelnemers door de bibliotheek en spelen kunst en muziek ook een belangrijke rol in deze editie!

“De laatste weken zijn de inschrijvingen hard gegaan, we hebben nog maar een kleine 200 startbewijzen beschikbaar”, aldus Carla van Prehn van de organisatie. “Steeds meer mensen beseffen dat lekker sporten en bewegen belangrijk is. De City Trail is zowel geschikt voor de ervaren hardlopers als voor mensen die gewoon lekker willen bewegen en willen genieten.”

Meer informatie en inschrijven kan via www.amersfoortcitytrail.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen