Kids Krav maga in Amersfoort en Soest

Foto:

Vanaf 7 September start Tactical Dynamics in Amersfoort en Soest met Kids Krav Maga. Dit is een unieke vorm van weerbaarheidstraining voor kinderen, omdat de focus op de praktijk ligt.

Deze methode is gebaseerd op jaren van wereldwijde ervaring op grote schaal en aangepast op de belevingswereld, kracht en lichaamsbouw van kinderen. Een kind dat weerbaar is, is uiteindelijk beter in staat om zijn of haar grenzen te bewaken, kan zichzelf verbaal en fysiek verdedigen en durft een eigen mening te hebben.

In de lessen leren kinderen spelenderwijs hoe ze zich zowel verbaal als fysiek kunnen verdedigen, zich assertief opstellen en met voldoende zelfvertrouwen zich staande kunnen houden in de huidige samenleving. Kinderen krijgen door de aangeboden lesstof meer eigenwaarde, zelfvertrouwen en trainen vanaf jonge leeftijd gelijk de fysieke ontwikkeling en grove en fijne motoriek.

Discipline, respect en goede sociale vaardigheden zijn de drie kernbegrippen van de lessen. Het beheersen van agressie, conflicten verbaal oplossen en respectvol met elkaar om te gaan, vormt een belangrijk deel van de lessen. Kinderen krijgen de benodigde tools aangereikt om adequaat te reageren in lastige situaties en door hen te laten ervaren dat zij hiermee succes hebben, zal het zelfvertrouwen van een kind groeien.

Ook bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een proefles les Krav Maga mee te doen zodat kinderen zelf kunnen meemaken wat Krav Maga kan betekenen. Uiteraard bent u als ouder of verzorger van harte welkom om te blijven kijken.

Amersfoort         Chris Meijers      Lead Instructor                 Tel. 06 4114 85 88
Soest                 Johnno Kaligis    Lead Instructor                 Tel. 06 4277 92 44

Locatie Amersfoort: Fit Academie Bokkeduinen
Dagen: Zaterdag
Tijden:
5 t/m 7 jaar   : 09.00 tot 09.45
8 t/m 11 jaar : 09.45 tot 10.30

Locatie Soest: Sportzaal Paulus Potterlaan
Dagen: Vrijdag
Tijden:
5 t/m 7 jaar   : 16.00 tot 16.45
8 t/m 11 jaar : 16.45 tot 17.30

Inschrijven kan via een email aan [email protected]

Reacties