WattCycling Amersfoort opent haar deuren

Foto:

Onlangs openden Amersfoorter Wouter Berendsen (triathlon-trainer) en Remco Larooij (fysiotherapeut) een nieuwe vestiging van WattCycling. Vanuit hun gedeelde passie voor duursporten en de ambitie om sporters van elk niveau beter te maken, zijn zij gestart met dit trainingscenter aan de Astronaut 12 in Amersfoort. In de maand oktober hebben al verschillende sporters kennis gemaakt met de Wattbike en trainen op vermogen.

Steeds meer recreatieve en prestatiegerichte duursporters trainen het hele jaar door om hun doelen te behalen. Dat kan een 5km hardloopwedstrijd, een wielerklassieker of een triathlon zijn. Maar nu de dagen korter worden en het weer natter en kouder, zoeken veel sporters naar een alternatief. En dat bieden Wouter en Remco. Het is hun ambitie om duursporters het gehele jaar door een trainingsplek te bieden waar ze heel gericht kunnen werken aan het behalen van hun doelen.

Indoor trainingscenter

In de winter heeft hun trainingscenter het voordeel dat het binnen is, in de zomer is het juist een ideale combinatie met het trainen in de buitenlucht. Binnen het trainingscenter zijn de Wattbikes de vaste trainingsplek waar je in groepsverband op vermogen kunt trainen, jouw trapefficiency kunt verbeteren en traint in je eigen persoonlijke zones.

Daarnaast is er ook een aanbod van krachttraining en sporttesten. Er bestaat ook de mogelijkheid om preventief of bij blessures een check te laten doen door de fysiotherapeut.

Amersfoort in beweging

Wouter en Remco hopen in de brede regio Amersfoort duursporters verder in beweging te krijgen, hen van goede adviezen te voorzien en plezier te laten hebben in de prestaties die ze leveren. De trainingsmodules gaan starten in november en voor geïnteresseerden is er ruimte om deel te nemen aan Introductielessen.

Reacties

Cookieinstellingen