Voorronde Pokeren.nl Poker Series in Leusden

Foto: Pokeren.nl/facebook

Goed nieuws voor pokerliefhebbers in Amersfoort en omgeving. De Poker Series gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Op 27 februari kun je deelnemen aan een voorronde in Leusden.

In 2017 was de Poker Series voor de eerste keer in de Leusden te gast. Op dinsdag 17 oktober kwamen er 106 pokeraars naar de Korf en het toernooi werd gewonnen door Brenda Fritz uit Enkhuizen.

Dat Poker niet altijd om geld hoeft te gaan bewijst de Poker Series van Pokeren.nl, nu al ruim drie jaar. Bij het leukste pokerkampioenschap van Nederland komen gemiddeld zo’n 100 spelers per toernooi in actie. De voorrondes worden door het hele land gehouden, waarbij spelers zich kunnen plaatsen voor de halve finale of grote finale.

De Poker Series gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo’n 50 voorrondes gehouden en daarna volgen er nog drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Spelers kunnen zich voor een klein bedrag inschrijven op de website en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi, waarbij de gezellige sfeer erg belangrijk is. Aan de eerste drie seizoenen van de Poker Series deden in totaal zo’n 12.000 spelers mee.

Met een beetje basiskennis van de pokerregels kun je al aan de Poker Series meedoen. Tijdens alle toernooien wordt gebruik gemaakt van vaste delers, die overigens wel meespelen. Zij leiden het spel in goede banen en helpen waar nodig met de regels. De Poker Series is de perfecte volgende stap voor pokeraars die normaal alleen thuis met vrienden of familieleden pokeren.

De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang als ambassadeur voor Team Pokeren.nl aan de slag. Julian Hazelhof uit Groningen won in zijn eerste twee maanden voor het team al € 20.000,= en Eric Sinke, die seizoen 3 op zijn naam schreef, won bij zijn debuut in januari ruim € 15.000,- tijdens de Utrecht Poker Series van Holland Casino. Hun pokeravontuur begon voor €12,95 tijdens de Poker Series van Pokeren.nl.

Op dinsdag 27 februari kun je in Bowlingcentrum de Korf aan het vierde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi start om 19:30, waarbij spelers tot 20:30 kunnen instromen. Rond 0:00 is het toernooi weer afgelopen. Voor meer informatie over de voorronde in Leusden kun je terecht op de toernooipagina.

Reacties