Nieuw bestuur voor Wielervereniging Eemland

12 jul , 15:56 Nieuws
ontwerp zonder titel 39
WV Eemland
Per dinsdag 9 juli heeft WV Eemland een nieuw bestuur. Tijdens de Algemene Ledenvergadering in het clubhuis op Sportpark Zielhorst gaven de leden hun goedkeuring, na vaak eerst thuis nog de Tourfinish te hebben gevolgd. Een enkeling schoof bezweet en nog in wielertenue aan na een intensieve dinsdagavondtraining.
De nieuwe voorzitter, Sabrina Mekenkamp, woont in Soest en is werkzaam in het onderwijs en de arbeidstoeleiding. Bestuurservaring deed zij onder meer op bij Waterscouting Paltz en Eemgeuzen. Ronald Bouman uit Amersfoort is penningmeester en werkzaam in de financiële sector. Overige bestuursleden zijn Joeri van der Lee uit Soest (werkzaam bij de lokale overheid), Robert van Twiller uit Almere (adviseur bij een bouwbedrijf, ledenadministratie), Anne Loes Kokhuis uit Amersfoort (marketing- en communicatieadviseur) en Ben de Ruiter van de bekende fietsenspeciaalzaak uit Nijkerk.
Profs als Wilco Kelderman, Puck Pieterse, Mischa Bredewold, Darren van Bekkum en Nienke Vinke reden hun eerste racekilometers bij WV Eemland. De club heeft daarnaast veel jeugdleden, nieuwelingen (ook een behoorlijke club meisjes), junioren, beloftes, elite, sportklasse en amateurs die veel (landelijke en internationale) wedstrijden rijden. De kunst is om, ook als de jaren tellen, gewoon lekker te blijven fietsen. Maar je moet ergens beginnen en daarom zijn nieuwe (jeugd)leden meer dan welkom!
De club – die in 2026 honderd jaar bestaat - is en blijft een wedstrijdvereniging. Kernwaarden die het nieuwe bestuur daarbij wil uitdragen zijn plezier, ontwikkeling, actief en verbinding.