Verwenmoment voor kankerpatiënten

Foto: Publiek domein

Op 4 februari is het Wereldkankerdag. Schoonheidsspecialisten in het land geven een maand lang gratis verwenmomenten aan kankerpatiënten. De actie Geef een flimlach cadeau is een initiatief van de Stichting Look Good Feel Better.

Ingrijpend
Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Lichamelijk en emotioneel vormt het hele traject van ziek zijn een grote belasting. Als dan ook het uiterlijk nog eens verandert, kan dat invloed hebben op het zelfvertrouwen. Stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met de ziekte, maar met jezelf beter voelen. Daarom komt zij met de actie Geef een glimlach cadeau, waarbij mensen met kanker van een verwenmoment kunnen genieten bij aangesloten schoonheidsspecialisten. De actie is vooral gericht op vrouwen, maar uiteraard kunnen mannen hier ook aan deelnemen.

Verwenmoment
In februari kunnen mensen met kanker een verwenmoment reserveren bij een aangesloten schoonheidsspcialist in de buurt. Reserveren kan door direct contact op te nemen met een schoonheidsspecialist, die zich heeft aangesloten bij de actie. De deelnemende schoonheidsspecialisten kunt u via de zoekfunctie vinden. Per schoonheidsspecialist is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Samen met de schoonheidsspecialist bepaalt u de invulling van de behandeling.
In Amersfoort kunt u terecht bij:
Schoonheidssalon Tres Joli, Lemelerberg 67, Amersfoort – 033-455555
178 Hulak Huidverzorging, Weteringkade 178, Amersfoort – 0334556205

Geeft u een glimlach cadeau?
Bent u schoonheidsspecialist en wilt u graag meedoen aan de actie Geef een glimlach cadeau? Dan kunt u zich via deze link aanmelden. Op de site leest u de voorwaarden om aan deze actie deel te kunnen nemen.

 

 

Reacties