Update gegevens buurt WhatsApp groepen Amersfoort

Foto: Desire van Dijk

Er komen steeds meer buurt WhatsApp groepen en dat is goed nieuws! Samen houden we een oogje in het zeil in onze wijken, waarschuwen elkaar bij verdachte situaties en houden elkaar op de hoogte van het wel en wee in de wijk.

Controle gegevens
Alle buurt WhatsApp groepen staan geregistreerd bij het wabp.nl, maar daar komen steeds vaker meldingen binnen dat het openbare e-mailadres van de groep op de kaart van wabp.nl niet klopt of niet reageert. Dat is zonde want nu kunnen uw buren u niet vinden. Bent u beheerder van een groep, wilt u uw gegevens op de kaart van wabp.nl controleren? Eventuele wijzigingen kunt u doorgeven via de telefonische helpdesk, bereikbaaar op werkdagen van 10:00 – 18:00 uur via 0900-7446006. (0,90 cnt. p.m.)

Overkoepelende beheerdersgroep Amersfoort
Daarnaast is er een overkoepelende beheerdersgroep Amersfoort. Indien u daar lid van wilt worden kunt u dit ook doorgeven aan de helpdesk. U wordt dan na controle toegevoegd aan de overkoepelende beheerdersgroep.

Uw wijk
Is er in uw wijk nog geen buurt WhatsApp groep? Dan is het wellicht wat voor jou om er één op te zetten. Hoe je dat doet vind je op de volgende website: wabp.nl hier kun je ook je al bestaande groepsapp registreren.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen