Amersfoort Nieuws shirtsponsor hardloopster Karen

AMERSFOORT – amersfoort.nieuws.nl zal vanaf deze maand shirtsponsor zijn, hardloopster Karen zal met het Amersfoort Nieuws shirt gaan deelnemen aan diverse hardloopevenement in de omgeving van Amersfoort.

Karen is een fanatieke loopster om in conditie te blijven traint zijn 3 keer in de week, 2 keer in de week loopt zij met een groep in Hoogland mee waarbij ze onder andere doet aan baantrainingen.
Sporten is niet alles waar Karen op let, naast de trainingen moet zij ook goed op haar voedingsschema letten. Dit is voor haar echter geen probleem, Karen maakt elke vrijdag weer nieuwe sportieve gerechten waarin alleen maar gezonde ingrediënten in zitten. Daarnaast maakt zij ook heerlijke gezonde smoothies.

De gerechten die Karen maakt plaatst zij ook elke week weer online op de website van Prorun maar ook via haar facebookpagina Karen’s Kitchen.

Karen zal zeker gaan deelnemen aan de Dam tot Damloop die plaatsvind in september, daarnaast is zij zich nog aan het oriënteren op andere evenementen zoals de marathon van Amersfoort.

Reacties