D66 Alexander Pechtold en Pia Dijkstra flyeren voor referendum Oekraine

AMERSFOORT – Zaterdagmiddag 2 april rond 15.15 uur begonnen D66 leider Alexander Pechtold, Tweede Kamerlid Pia Dijkstra, samen met D66 raadsleden uit Amersfoort, en vrijwilligers campagne te voeren voor het het referendum op 6 april.

Vanaf de Varkensmarkt liep de groep de Langestraat in om flyers uit te delen. Mensen konden met Pechtold, Dijkstra of andere D66 leden in gesprek en vragen stellen over het samenwerkingsverband tussen de Europese Unie en Oekraïne. D66 roept iedereen op om voor het Associatieverdrag met Oekraïne te stemmen. “We willen een stabiel land dat bijdraagt aan een veilige regio waar we handel mee kunnen drijven en waar onze Europese waarden een kans krijgen om wortel te schieten.”, aldus Alexander Pechtold.

D66 staat voor een sterk Nederland in een sterk Europa. Daarom willen we goed samenwerken met landen binnen en buiten Europa. D66 is overtuigd voorstander van samenwerking met Oekraïne.?, zo luidt de tekst op de uitgedeelde flyer. Naast Amersfoort, werd vandaag ook een bezoek gebracht aan Hilversum.

Reacties