JCI Eemland zoekt Roeiteams voor de Drakenbootrace

Foto: JCI Eemland

JCI Eemland is op zoek naar enthousiaste teams die zich in willen zetten voor een goed doel tijdens de Drakenbootrace op 29 juni 2024. Of je nu deel uitmaakt van een bedrijf, een sportteam of een groep vrienden – iedereen is welkom om deel te nemen.

Drakenboten zijn traditionele Chinese boten in de vorm van een draak. Elke boot heeft een stuurman, 8 peddelaars en een trommelaar. Ervaring is niet nodig om te kunnen deelnemen. Elk team vaart diverse races op basis van een poulesysteem. In de finale strijden de laatste twee teams in een rechtstreeks duel om de titel.

Stichting Weekje Weg

Door mee te doen als team zet je je in voor het goede doel Stichting Weekje Weg. Deze stichting biedt al 40 jaar vakanties aan gezinnen die rond moeten komen van een minimuminkomen. Door deel te nemen aan de Drakenbootrace ondersteun je direct dit prachtige initiatief en help je bij het bezorgen van onvergetelijke vakantie-ervaringen voor deze gezinnen.

Wil je met jouw team meedoen aan deze spectaculaire race en Stichting Weekje Weg steunen? Meld je dan aan op de website: www.jci-eemland.nl/drakenbootrace.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen