Verschillende wateractiviteiten tijdens Week van Ons Water

Foto: Waterschap Vallei en Veluwe

Op 27 april start de landelijke campagne van ‘Ons Water’, een samenwerkingsverband van verschillende waterorganisaties in Nederland. Onder de vlag ‘De week van Ons Water’, die twee weken duurt, zetten de waterschappen samen water in the spotlight om Nederlanders waterbewuster te maken.

Ook Waterschap Vallei en Veluwe draagt zijn steentje bij. Zo organiseren ze een activiteit voor kinderen en waterwandelingen en stellen we gemaal Eemnes open voor bezichtiging op Nationale Molen- en Gemalendag.

Kinderactiviteit, waterwandelingen en bezoek aan gemaal Eemnes

  • Woensdag 1 mei: Kinderactiviteit ‘Kun je water sturen’ in Barneveld;
  • Vrijdag 3 mei: Waterwandeling Bruinenburgersluis bij Leusden;
  • Woensdag 8 mei: Waterwandeling Gemaal Terwolde en Polder Nijbroek;
  • Zaterdag 11 mei: Openstelling Gemaal Eemnes, Stoomgemaal Hertogh Reijnout (Nijkerk) en Stoomgemaal Putten tijdens Nationale Molen- en Gemalendag.

Op de hoogte blijven?

Kijk voor het hele programma tijdens de Week van ons Water op: www.vallei-veluwe.nl/weekvanonswater Via de sociale media kanalen blijf je op de hoogte van actuele activiteiten. Je kunt het waterschap volgen via Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram.

Ons Water

‘Ons Water’ is een samenwerkingsverband van waterschappen, waterbedrijven, watermusea, Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Unie van waterschappen, Vewin, VNG en IPO.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen