Aangenaam Thuis, het Volledig Pakket Thuis van Beweging van 3.0, gestart

Foto: Beweging 3.0

Deze week is het eerste team van Aangenaam Thuis met enthousiaste medewerkers gestart. Dit team bestaat naast zorgmedewerkers ook uit thuisbegeleiders. We breiden het team nog uit, de werving naar nieuwe medewerkers loopt dan ook nog steeds.

De eerste cliënten ontvangen inmiddels al zorg en ondersteuning via Aangenaam Thuis. Dat gebeurt nu veelal in de omgeving van onze zorglocaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Verpleeghuis Marienburg in Soest en woonzorglocatie Nijenstede in Amersfoort. En met de start van dit nieuwe team wordt Aangenaam Thuis op steeds meer plaatsen binnen de regio mogelijk.

Rianne van Eijk, Bestuurder Beweging 3.0: “Thuis is de plek waar je je prettig voelt. Hier kun je jezelf zijn en je eigen gewoontes aanhouden. Thuis blijven wonen is dan ook een groot goed, ook als je ouder wordt en meer ondersteuning en zorg nodig hebt. Aangenaam Thuis van Beweging 3.0 maakt dit binnen de regio Eemland mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat ook mensen die kwetsbaar zijn, hun eigen leven waardig kunnen blijven leven, samen met hun naasten en in een vertrouwde omgeving.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen