Zooomerzzz van start

Foto: Bzzzonder

Het terras en decor van Theater De Kamers veranderen met de seizoenen mee. In de winter is het Winterzzz vol schapenvachten, vuurtjes en een schaatsbaan. In de zomer is het Zoomerzzz met strand, hangmatten, cocktails, zandkastelen, containerbar en strandstoelen. Op 7 april is de start van Zoomerzzz. Om dat te vieren zijn er verschillende activiteiten waar je gratis aan deelneemt: een voorleesvoorstelling, knutselen en silent disco voor jong en oud(er). Geniet van het festivalsfeertje met een lekker drankje, borrelplank en een tropisch muziekje op de achtergrond.

Ieder weekend wordt Zooomerzzz

Zooomerzzz is iedere zaterdag en zondag geopend van twaalf tot zes uur. Is er livemuziek? Dan kun je extra lang genieten, tot negen uur. Theater De Kamers biedt meer dan Winterzzz en Zoomerzzz, er is nog veel meer te doen, te zien en te beleven. Op vrijdagavond gaat jouw weekend in De Kamers feestelijk van start met een Comedy Night, Pubquiz of Vroeg Feestje. Iedere tweede zaterdag van de maand geniet je bij Maal & Muziek van livemuziek met een lekker maaltje. De zondagen zijn familiedagen met kindervoorstellingen en voorleesochtenden.

Ontmoetingsplek van Bzzzonder

Theater De Kamers is één van de ontmoetingsplekken van Bzzzonder. Welke ontmoetingsplek je ook bezoekt, je herkent direct dat je op een locatie van Bzzzonder bent. Huiselijk, hip, origineel en creatief. Ruimtes die uitnodigen om te spelen en te ontdekken en waar iedereen welkom is, van 0 tot 101.

Theater De Kamers
Wezeperberg 1, 3825 DJ Amersfoort – Vathorst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen