Inwoners Amersfoort winnen samen 75.000 euro bij de Postcode Loterij

Martijn en Marjolein met hun cheque
Martijn en Marjolein met hun cheque
Foto: Postcode Loterij

Goed nieuws voor drie deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3817 SP (straat: Woestijgerweg). Op die postcode is namelijk de Postcode Straatprijs van 25.000 euro per lot gevallen. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkigen met de cheques.

Martijn en Marjolein behoren tot de gelukkigen. Ze gaan flink klussen van het geld. “Er moet nog een en ander aan het huis gebeuren: de zolder moet verbouwd worden, we willen de achtertuin doen en de muren zijn toe aan een nieuw likje verf.”

Uitreiking te zien op tv

De uitreiking aan de winnaars uit Amersfoort is op zondag 3 maart vanaf 20.00 uur te zien in ‘The Floor’ bij RTL 4.

KWF Kankerbestrijding

Dankzij de deelnemers kunnen 146 organisaties elk jaar opnieuw rekenen op financiële steun van de Postcode Loterij. Eén van die goede doelen is KWF Kankerbestrijding. Het doel van KWF Kankerbestrijding is een beter leven voor iedereen die met kanker te maken krijgt. Bijvoorbeeld voor mensen zoals Astrid, die toen ze 36 jaar was de diagnose kanker kreeg. Zij zet haar ervaring als patiënt nu in om anderen te helpen. Het hele verhaal van Astrid lees je hier

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen