Nieuwbouw Kindcentrum Talentum feestelijk geopend

Foto:

Op 28 februari is, na iets meer dan een jaar in tijdelijke huisvesting te hebben gezeten, het prachtige nieuwe gebouw van Kindcentrum Talentum feestelijk geopend.

Na het doorknippen van een lint hebben de leerlingen samen met hun ouders aan de hand van een fotospeurtocht het nieuwe gebouw leren kennen. Daar ontdekten ze niet alleen de mooie leerpleinen maar ook de gloednieuwe LEGO-studio. Ook konden de leerlingen hun talenten ontwikkelen tijdens allerlei leuke activiteiten.

Op Kindcentrum Talentum vormen de voorschool (VVE), de basisschool en de naschoolse opvang een waardevol geheel. Samen bieden ze kinderen van 2 tot 13 jaar een veilige en vertrouwde plek om hun talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken.

Bent u op zoek naar een school voor uw kind en benieuwd naar het nieuwe gebouw van Kindcentrum Talentum? Tijdens de open dag op vrijdag 8 maart 2024 tussen 9.00 en 12.00 uur openen basisscholen in Amersfoort hun deuren voor nieuwe ouders. U vindt het nieuwe gebouw van Kindcentrum Talentum aan Koning Karelpad 12 in Schothorst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen