Stem op de leukste familievoorstellingen voor het Openluchttheater Amersfoort

Ook deze zomer zijn kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes elke vierde zondag van de maand van harte welkom in het Openluchttheater Amersfoort. Op deze ochtenden staan de leukste familievoorstellingen op de planken. Het publiek kan via www.openluchttheateramersfoort.nl tot en met 1 april zelf bepalen welke voorstellingen er gespeeld worden.

De voorstelling Bobo is voor kinderen vanaf 3 jaar. Bobo is jarig en samen met Tjerk en alle aanwezige kinderen en hun ouders vieren ze het verjaardagsfeest. Meezingen en meedoen met een grappige, vrolijke, spannende en superleuke voorstelling voor het hele gezin.

In De Grote Piratenshow (3+) zijn Agaat Piraat en haar beste maatje met hun schip ‘de Goudzoeker’ gestrand op een onbewoond eiland. Bij het zoeken van de schat hebben zij hulp nodig van de kinderen uit de zaal!

Tijdens de vrolijke, 30 minuten durende, voorstelling van Fien & Teun zingen zij vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten.

Junior Songfestival Live is een 45 minuten durend spektakel waarin winnaars Julia (2014), Rachel (2011) & Ralf (2009) hun grootste hits ten gehore brengen. Vul dit aan met een grote dansgroep en je hebt een waar live spektakel volledig in het thema van het Junior Songfestival!

Theater van Santen brengt de minimusical De Kleine Prins (6+). Een voorstelling gebaseerd op het bekende boek van Antoine de Saint – Exupery. Een prachtig verhaal met vaart, humor, ontroerende personages en momenten.

Woezel en Pip waren al eerder in het Openluchttheater Amersfoort en dat was een groot feest! Tijdens deze vrolijke, 30 minuten durende, kindershow (2+) zingen Woezel en Pip vrolijke liedjes over bekende thema’s als vriendschap, groter groeien en buitenspelen.

Uitgebreide beschrijvingen en het stemformulier zijn te vinden op www.openluchttheateramersfoort.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen