112

Schade door explosie bij woning in Amersfoort, geen gewonden

Foto: Politie.nl

De voorzijde van een woning in Amersfoort is in de nacht van dinsdag op woensdag flink beschadigd geraakt door een explosie. Die vond rond 01.15 uur plaats aan het Tristanpad.

De bewoners werden volgens de politie opgeschrikt door een harde ontploffing. Er is niemand gewond geraakt. Het eerste onderzoek wijst uit dat vermoedelijk zwaar vuurwerk door een raam van de woning is gegooid. “De bewoners zijn ontzettend geschrokken”, aldus de politie. De explosie heeft voor behoorlijke schade aan de voorzijde van de woning gezorgd. De bewoners zijn ontzettend geschrokken. Iemand in donkere kleding is na het incident weggerend.

Getuigen en camerabeelden gezocht

De politie doet onderzoek naar de explosie en zoekt getuigen en camerabeelden. Heeft u iets gezien van de explosie rond 01.15 uur of heeft u iets verdachts gezien rond het Tristanpad? Bent u misschien in het bezit van camerabeelden, bijvoorbeeld van een deurbel of dashcam? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Laat het de politie direct weten door te bellen met 0900-8844. Liever anoniem tippen? Dat kan door 0800-7000 te bellen. Of vul het tipformulier in. Ook camerabeelden kunnen via het tipformulier geüpload worden. Graag onder vermelding van zaaknummer 2023334882.

Het bericht Schade door explosie bij woning in Amersfoort, geen gewonden verscheen eerst op Nieuws.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen