VKZ hoofdsponsor van straattheater festival Spoffin

Foto:

VKZ hecht grote waarde aan het ondersteunen van lokale, culturele initiatieven. VKZ-directeur Saskia Knoop (46): “Het is mooi om te zien hoeveel parallellen er zijn tussen straat- en locatietheater en de werkzaamheden van VKZ: creativiteit, communicatie, interactie én resultaat.”

De opening van Spoffin, waar naast de directie van VKZ ook de gedeputeerde cultuur van de Provincie Utrecht aanwezig is, vindt plaats op vrijdag 25 augustus 2023 om 19.00 uur in gebouw Filalethes (Havik 29 te Amersfoort). Op zondag 27 augustus, de laatste dag van het festival, reikt VKZ om 19.00 uur op het onze Lieve Vrouweplein de Spoffin OFF Award t.w.v. € 2.500,— uit aan het beste aanstormende straattheatertalent

Spoffin vindt jaarlijks plaats in de binnenstad van Amersfoort in het laatste weekend van augustus. Het programma bestaat uit gevestigde (buitenlandse) artiesten (Spoffin IN) en een showcase-programma met veelbelovende artiesten (Spoffin OFF). Bezoekers van het Spoffin Straattheaterfestival kunnen uitkijken naar een gevarieerd programma vol vermaak, verwondering en creativiteit. De meeste voorstellingen tijdens Spoffin zijn vrij toegankelijk, voor sommige voorstellingen met een beperkte capaciteit kunnen vooraf kaarten worden gekocht.

VKZ onderscheidt zich door de integrale benadering van het werkveld van management en economie en is al 25 jaar een stabiele partij in de vastgoedmarkt. Zij werken voor gemeenten, corporaties, beleggers en, in toenemende mate, science parken en voeren variërende opdrachten uit. Van het opstellen van een huisvestingsvisie, interim-management, opstellen en bewaken van grondexploitaties en projectmanagement in de ontwikkeling en de uitvoering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen