Amersfoorts Theater Terras presenteert ‘Hellend Vlak’

Foto: Theatergezelschap Vloeistof

Op zaterdag 12 augustus staat er iets bijzonders te gebeuren op een unieke locatie in Amersfoort. Nederlands theatergezelschap Vloeistof zal hun spannende dansvoorstelling opvoeren op de plek waar de Eem en het Valleikanaal elkaar ontmoeten. Vier mensen zoals jij en ik, die proberen te overleven op het dak van een ondergelopen huis. Ze zullen keuzes moeten maken. Help je elkaar of red je je eigen hachje? Een voorstelling in het licht van het veranderende klimaat. Als publiek word je betrokken en een spiegel voorgehouden. Wat zou jij doen?

Over Amersfoorts Theater Terras

Al sinds 1988 programmeert ATT jaarlijks theater op plaatsen waar je geen theater verwacht. In een tuin, een bos of een leegstaande fabriek. Theater dat confronteert. Verbijstert. Ontroert. Kwaad maakt. Geëngageerd is. Of gewoon vermaak biedt. Een bijzondere voorstelling op een verrassende locatie, die het publiek met andere ogen naar Amersfoort laat kijken. We scheppen een ontspannen, terrasachtige sfeer. In een intieme setting geniet het publiek van mooie producties. We hebben een mooie traditie opgebouwd en leveren een bijdrage aan de veelzijdigheid van het kunst- en cultuuraanbod in Amersfoort. Zonder Theater Terras zou de stad wat minder kleur hebben.

Beslis na afloop wat je betaalt

Voor de voorstellingen van Amersfoorts Theater Terras hoef je geen kaartje te kopen. Alle voorstellingen zijn vrij toegankelijk. We vragen je na afloop van de voorstelling om een bijdrage in ons mansblik te stoppen. Deze bijdrage kun je kwijt aan een van de vrijwilligers, herkenbaar aan de vrolijk gekleurde parasols.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen