Pieter Valley ambassadeur van CliniClowns

Foto: CliniClowns

Pieter Valley start als ambassadeur voor CliniClowns. Pieter is bekend van zijn humoristische video’s op onder andere TikTok. Hij wil bij mensen een lach op het gezicht toveren en dat sluit heel mooi aan bij de missie van CliniClowns. Met verbeelding en humor zorgen de clowns dat zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie hun angsten of zorgen even vergeten. Pieter draagt CliniClowns een warm hart toe en zet zich graag in voor dit goede doel.

“Toen ik jong was kwam ik de CliniClowns tegen in het ziekenhuis en daar was ik echt van onder de indruk. Bijzonder hoe de clowns de sfeer lichter wisten te maken. Een lach maakt een verschil in de dag, zeker als je het heel zwaar hebt. Ik wilde een tijd lang CliniClown worden. Dat is anders uitgepakt, maar mensen even uit hun realiteit halen en een lach bezorgen, dat is ook mijn levensmissie. Ik steun het werk van CliniClowns heel graag,” aldus Pieter van Leijen (ofwel Pieter Valley).

Ilse Beckers, directeur van CliniClowns: “Wij zijn heel blij en trots dat Pieter zich bij ons aansluit als ambassadeur. Met zijn betrokkenheid, speelsheid en lichte humor kan hij ons helpen nog meer mensen te raken met ons werk voor kwetsbare mensen die de kracht van een lach heel goed kunnen gebruiken.”

Over Pieter Valley

Van juf Ellen tot smooth boy en van postbezorger tot mental coach. Je kan niet meer om de Noord-Hollandse Pieter “Valley” van Leijen heen. Pieter is uitgegroeid tot een van Nederlands meest befaamde content creators en kan elk karakter op komische wijze tot leven brengen. Met iconische typetjes en herkenbare sketches (op het randje van ongemakkelijk) is hij een enorme sensatie op TikTok, Instagram en YouTube Shorts. Dat hij in 2021 werd uitgeroepen tot beste mannelijke TikTokker is dan ook een kroon op zijn harde werk. Pieters levensmissie is mensen uit hun realiteit halen en een lach voor de dag bezorgen.

Over CliniClowns

Het kantoor van CliniClowns is gevestigd in Amersfoort, op de Wagenwerkplaats. Vanuit daar worden de CliniClowns in het hele land ingezet. CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen