Nieuw in Amersfoort: House of Crystals

Foto: Annelotte Knapen

Voor alle kristallen liefhebbers is er een prachtige winkel bijgekomen in het centrum van Amersfoort. De winkel is vanuit veel liefde, passie en zorg opgebouwd om de klanten een zo’n fijn mogelijke ervaring te geven.

Kristal shopping is een bijzonder en persoonlijk proces waar Annelotte je graag bij helpt. Ze is er zo gepassioneerd over dat je niets anders kan dan met veel plezier en verbinding de winkel uit lopen. Je kristal uitzoeken maakt deel uit van je persoonlijke ontwikkeling proces. Je transformatie reis hier in het leven.

Wanneer de winkel gesloten is focust Annelotte zich op het begeleiden van vrouwen op weg naar meer zelfliefde. In de Self love Booster leert Annelotte je om de onvoorwaardelijke liefde, veiligheid, vertrouwen en zekerheid vanuit jezelf te halen zodat je als vrouw een krachtige veilige basis creëert in jezelf. Hierdoor ervaar je meer veiligheid, liefde, rust en vooral ontspanning in de verbinding met jezelf en vooral in het dagelijks leven. Een ontzettende bevrijding en mega waardevol proces vanuit haar persoonlijke ervaring en die van haar klanten. Hier zijn de kristallen een groot onderdeel van.

Ze vindt het belangrijk om de tijd te nemen zodat je met de perfecte match naar buiten gaat. Annelotte zoekt alle kristallen handmatig uit en heeft een oog voor energie en kwaliteit. Zo is het aanbod elke keer anders en is niks hetzelfde. Een magische ervaring en een aanwinst voor het centrum van Amersfoort! Dus kom snel kijken bij House of Crystals.

Koestraat 27, Amersfoort.

Geopend
Donderdag – vrijdag : 12.00-17.00
Zaterdag 10.00-17.00

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen