Story Fabrique komt met de Bioscoop op Wielen

Foto: Bioscoop op Wielen

Met de Bioscoop op Wielen brengt Story Fabrique deze zomer de term ‘Home Cinema’ naar een geheel nieuw niveau. Of het nu gaat om een kinderfeestje, bedrijfspresentatie, vrienden- of familieweekend, of gewoon een gezellig avondje thuis, met de Bioscoop op Wielen zijn de mogelijkheden eindeloos, en is de magie van Hollywood altijd binnen handbereik.

De Bioscoop op Wielen biedt plaats aan maximaal acht personen en is uitgerust met een groot beeldscherm en een surround audiosysteem voor de ultieme bioscoopervaring. Naast het bekijken van films kunnen gasten ook genieten van een koud drankje en popcorn, die via de website van de Bioscoop op Wielen besteld kunnen worden. Kortom, de Bioscoop op Wielen brengt de complete bioscoopbeleving bij jou thuis.

‘’Met de Bioscoop op Wielen brengen we de magie van Hollywood naar de mensen thuis’’, aldus Nando de Kroon van Story Fabrique en uitbater van de Bioscoop op Wielen. Naast het kijken van films is het ook mogelijk om te gamen of live sportevenementen te kijken. ‘’Door het flexibele karakter van de Bioscoop op Wielen creëren we maatwerk en uiteraard een onvergetelijke bioscoopbeleving’’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen