Coco & Sebas Amersfoort viert opening met verloten van echte diamant

Foto: Coco & Sebas

Het snelgroeiende premium chocolademerk Coco & Sebas heeft vandaag de deuren geopend van de nieuwe winkel op de Riddergang 1 in Amersfoort. Coco & Sebas staat bekend om heerlijke chocolade cadeautjes, gemaakt van de beste ingrediënten en met veel aandacht voor detail. Om deze feestelijke gelegenheid te vieren maken de eerste 100 klanten die de iconische chocolade diamant kopen kans om een echte diamant ter waarde van € 1.500,- te winnen.

In februari maakte de retailer bekend de winkels van Leonidas uit het faillissement over te nemen en een doorstart te maken met tenminste 16 van de 20 winkels die allen volledig worden omgebouwd naar de Coco & Sebas formule. De openingen van de nieuwe Coco & Sebas-winkels op verschillende locaties in Nederland staan nu gepland in mei, juni en juli. De winkels staan vol met smaakvolle en bijzondere creaties. Coco & Sebas heeft naast klassiekers als bites, pindarotsjes en repen een uitgebreid assortiment cadeauchocolade variërend van de bekende Coco & Sebas harten en diamanten, tot schitterende giftboxen en uiteraard de tongstrelend lekkere signatuurbonbons Coco’s.

In de openingsweek van de winkel in Amersfoort maken alle klanten die één van de eerste 100 chocolade diamanten kopen voor de actieprijs van € 4,99 (normaal gesproken € 7,99) kans op een echte diamant ter waarde van € 1.500! Maar ook in de andere winkels die komende weken openen geldt dezelfde actie. Een notaris trekt per winkel het unieke nummer en de winnaars worden binnen 4 weken bekend gemaakt.

Chef-Patissier Remy Rombouts – het creatieve brein van het Brabantse bedrijf – is de geestelijk vader van de meest gevarieerde en verrassende chocoladecreaties en licht de actie toe: “Deze hele grote sprong naar landelijke dekking van onze chocoladeketen moet uiteraard gevierd worden en met het weggeven van echte diamanten slagen we helemaal in onze merkbelofte om mensen een ‘sprankeling’ te geven, ik kan niet wachten om de 16 winnaars de diamanten, groot genoeg om in een ring te plaatsen, te overhandigen.”

Coco & Sebas werkt met een classic collectie met daarnaast wisselende seizoenscollecties bestaande uit unieke producten die tijdelijk verkrijgbaar zijn. Naast een zeer uitgebreid assortiment chocolade is er in diverse winkels een ijs- en koffiebar ingericht voor een heerlijke take-away koffie en bijzonder ijs. Nieuw in het assortiment is heerlijke take-away chocolademelk in vier smaken: melk, puur, wit en karamel. Uiteraard gemaakt van de signature Coco & Sebas chocolade.

Op de website www.cocosebas.nl/diamant staan de overige geplande openingen en de actievoorwaarden beschreven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen