Inschrijving VathorstRun 2023 open

Foto: Vathorstrun

De inschrijving voor de 12e editie van de VathorstRun is nu geopend! De VathorstRun vindt plaats op zondag 24 september 2023 en biedt deelnemers de keuze uit verschillende afstanden, waaronder de 5 kilometer run, 10 kilometer run of 10 kilometer wandeling. Voor de jonge sportievelingen staan er weer drie KidsRuns op het programma.

De VathorstRun is een jaarlijks hardloopevenement dat plaatsvindt in het prachtige Vathorst en haar omliggende wijken. Het evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om te genieten van de frisse lucht en de prachtige omgeving, terwijl ze hun hardloopvaardigheden testen op verschillende afstanden. Of je nu een beginnende of ervaren hardloper bent, er is voor elk niveau een afstand beschikbaar.

Early-bird actie

De inschrijving is nu geopend en iedereen die zich vóór 1 juni inschrijft, profiteert van het voordelige early-bird tarief. Door je vroeg in te schrijven, bespaar je op de inschrijfkosten en ben je gegarandeerd van deelname aan dit geweldige evenement. “We zijn erg blij om de inschrijving voor de VathorstRun 2023 te openen”, zegt de organisator van het evenement. “Dit is een fantastische kans voor mensen om deel te nemen aan een laagdrempelig, sportief, familie evenement”. Inschrijven kan via de website www.vathorstrun.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen