Amersfoort City Trail in het teken van Gezond Centraal

Foto: Harry van ‘t Veld

Op zondag 2 april 2023 vindt de vierde editie van de Amersfoort City Trail plaats! Deze jaargang staat in het teken van het project Gezond Centraal, waarbij het doel is het stationsgebied te verlevendigen en te verbinden met de binnenstad. Daar past de Amersfoort City Trail natuurlijk uitstekend bij.

De Amersfoort City Trail is een laagdrempelig hardloopevenement waarbij de nadruk niet ligt op snelheid en competitie, maar op sportieve wijze de stad ontdekken. Het parcours voert langs mooie plekken en door bijzondere gebouwen. Zo krijgen de deelnemers een uniek kijkje in kantoorgebouwen, bij de brandweer, rennen deelnemers door de bibliotheek en spelen kunst en muziek ook een belangrijke rol in deze editie! De komende weken maakt de organisatie steeds meer deelnemende gebouwen en locaties bekend!

De Amersfoort City Trail staat in het teken van Gezond Centraal, de verbinding van het centraal station met de binnenstad, maar ook als de poort naar de Utrechtse Heuvelrug. Rondom het centraal station zijn ook veel mensen werkzaam, veelal in kantoorgebouwen. Het is belangrijk dat werknemers in een fijne werkomgeving werken, zowel binnen als buiten. Met de City Trail laat de organisatie zien hoe mooi en aantrekkelijk Amersfoort kan zijn.

Steeds meer mensen en bedrijven beseffen dat bewegen belangrijk is. De City Trail is een mooi doel om naar toe te werken. De 7 of 13 kilometer of 3 kilometer Family Run. Voor iedereen is er een passende afstand! De inschrijving is open en een groot aantal individuele deelnemers en bedrijven hebben zich al ingeschreven.

Meer informatie en inschrijven kan via www.amersfoortcitytrail.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen