Cheque van 90.000 euro voor Terre des Hommes

Foto: Terre des Hommes

Afgelopen woensdag ontving de kersverse directeur van Terre des Hommes Nederland, Julie Verhaar, een cheque van 90.000 euro uit handen van Hans Gelauff, voorzitter van Terre des Hommes Amersfoort.

Deze zei dat 2022 een vreemd jaar was voor de winkel op de Kamp 79. De eerste weken was de winkel dicht door Covid en daarna ging het als een speer. Elke maand wisten ze weer meer omzet te genereren. Ook werden meer goederen gebracht. Zodoende kon het jaar mooi afgesloten worden met een netto bedrag van 90.000 euro en werd de cheque overhandigd aan Julie Verhaar.

Zij vond dat dit wel een erg mooi begin was van haar werk bij Terre des Hommes Nederland. Met dit bedrag kunnen honderden kinderen een nieuwe start maken na vaak jaren te zijn uitgebuit. “Daar doe je het voor en dat is ook voor mij de uitdaging in deze nieuwe baan. Samen met mijn team en alle winkels strijden tegen kinderuitbuiting,” sluit Julie Verhaar af.

Foto bijschrift: team winkel Terre des Hommes en de nieuwe directeur van Terre des Hommes Nederland, Julie Verhaar met cheque

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen