Streekmannenkoor CSMK , solisten en ensemble verzorgden een prachtig Adventsconcert

In de Kruiskerk te Nijkerk gaf het Christelijk Streekmannenkoor Noord-West Veluwe donderdag een prachtig en sfeervol Adventsconcert.

Het koor zong onder leiding van de inspirerende dirigent Martin Mans een mooi en afwisselend repertoire van Advents- en kerstliederen alsmede andere sfeervolle liederen. Het koor begon haast fluisterend met de inzet van ‘Stille Nacht’ en daarna ‘Kerstintrada’. Na de samenzang van ‘Komt allen tezamen’ en een warm welkom door de voorzitter Henk Riggeling vervolgde het koor met de liederen ‘O kom, o kom Immanuel’ en ‘Zoon van God en Zoon van mensen’.

Het programma vervolgde waarin verschillende solisten zoals Nanette Mans, sopraan, Chloë Elsenaar, viool, Arjan Breukhoven, orgel, Marjolein de Wit, fluiten, Martin Zonnenberg, vleugel, Arjan en Edith Post, trompet, Koorsolisten Geert Westerhof en Peter Estié.

Ook het ensemble van het koor liet van zich horen met een paar prachtige liederen. Al met al een is het een mooi concert geweest waarin het applaus tussendoor en aan het eind niet ontbrak.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen