Steun Tjaard Burger om ‘Groene Vrijwilliger van het jaar’ te worden

Foto: LedsGoEco

Tjaard Burger, bestuurslid accommodatie bij AMHC Amersfoort, is genomineerd voor de titel ‘Groene Vrijwilliger van het jaar’. Naast deze eretitel maakt hij kans op een weekendje weg in een EcoLodge.

Tjaard is altijd bezig met verduurzamen. Zo plaatst hij écht overal kliko’s voor plastic flesjes en kijkt naar de mogelijkheden om water op te vangen. Ook voor het plaatsen van duurzame meubels en tentdoeken draait hij zijn hand niet om. AMHC Amersfoort is nog niet volledig duurzaam, maar “als iemand het kan, dan is het Tjaard!” schrijft Heidi, secretaris van de hockeyclub.

De verkiezing ‘Groene Vrijwilliger van het jaar’ is bedacht door LedsGoEco. Deze onderneming helpt sportverenigingen en bedrijven met verduurzamen en kosten besparen. LedsGoEco adviseert onder andere over het gebruik van de juiste led sportveldverlichting en het installeren van zonnepanelen.

Naast Tjaard zijn er nog twee kandidaten die strijden om de titel ‘Groene vrijwilliger van het jaar’. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Dag van de Vrijwilliger op 7 december. Tjaard staat in de peilingen op de derde plaats, dus hij kan nog wel wat steun gebruiken.

Tot en met 28 november kan er gestemd worden. Stemmen kan via de website van LedsGoEco: https://ledsgoeco.nl/sport/groene-vrijwilliger

Reacties

Cookieinstellingen