Emma uit Duitsland zoekt een nieuw gastgezin in Amersfoort of omgeving

Emma uit Duitsland zoekt een nieuw gastgezin in omgeving Amersfoort
Emma uit Duitsland zoekt een nieuw gastgezin in omgeving Amersfoort
Foto: Travel Active

Afgelopen september is Emma uit Duitsland haar high school avontuur gestart in Nederland. Het High School Holland programma van Travel Active biedt al jaren uitwisselingsstudenten de kans écht onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur en tradities door bij een Nederlands gastgezin te wonen en naar de middelbare school te gaan. Emma werd een aantal weken geleden opgevangen in een liefdevol gezin in het gastvrije Amersfoort.

De vriendelijke Emma volgt momenteel lessen aan een middelbare school en begint haar nieuwe Nederlandse leven op te bouwen in Amersfoort. Helaas is het voor de familie, tot hun grote spijt, nu niet meer mogelijk om haar te hosten. Daarom zoeken wij met spoed een hartelijk, gastvrij gezin in de omgeving van Amersfoort in welke samenstelling dan ook. Gaat u dit avontuur aan door Emma in uw gezin op te nemen?

Wie is Emma? 

Emma is een vriendelijke scholier van 15 jaar uit Duitsland. Ze houdt ervan om tijd met haar familie te besteden, zo spelen ze veel spelletjes en gaan ze regelmatig wandelen. Voordat Emma naar Nederland kwam, heeft ze zich al verdiept in de Nederlandse taal. Maar nu ze in Nederland is wil ze haar kennis verbreden. Ze geniet enorm van haar tijd hier en wil dit graag voortzetten met een gezellig gastgezin in de omgeving van Amersfoort! Leer Emma beter kennen, bekijk haar profiel op de website.

Wie biedt Emma een gezellig thuis in Amersfoort of omgeving?

Jong of wat ouder, een gezin met kinderen, of zonder kinderen? Iedereen met de juiste intenties kan gastgezin zijn in de ogen van Travel Active. Gedurende de uitwisseling worden het gastgezin en de student begeleid door een zogeheten Local Coordinator. Deze begeleider is de steun en toeverlaat van scholier en gastgezin. Ook helpt de Local Coordinator met de kennismaking van de Nederlandse cultuur, onder meer door lokale tripjes te organiseren. Travel Active organiseert evenementen voor scholieren en gastgezinnen, zodat zij elkaar leren kennen en ervaringen kunnen uitwisselen. Een buitenlandse scholier in huis nemen, is op vrijwillige basis. Het gastgezin voorziet in kost en inwoning. De overige kosten zijn voor rekening van de scholier of Travel Active. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar Emma of het High School Holland programma? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team via highschoolholland@travelactive.org, bel gerust naar 085 222 4810 of bezoek de website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen